Troeven

Om kwaliteitsvol onderwijs aan te bieden vertrekt het schoolteam vanuit een gedragen visie. Dit leidt tot volgende mooie troeven.

een STERKE school

• we leggen de lat hoog voor alle kinderen
  • uitgebreide zorgwerking voor leerlingen die een extra duwtje nodig hebben, maar ook voor kinderen die extra uitdagingen kunnen gebruiken
  • afzonderlijke TAAL-klas voor onze anderstalige nieuwkomers
  • gloednieuwe kleuterklassen
  • mee met het nieuwste ICT-aanbod (digitale borden – robots – iPads)

een LEVENDIGE school

• we hebben een uitgebreid naschools aanbod (STUDIO HUTSEPOT)
  • onze school is gelegen midden in een bruisende stad
    • uitgebreid cultuuraanbod
    • bibliotheekbezoek
  • kleutertheater
  • kersthappening met optreden van ons schoolkoor

een HARTELIJKE school

• met een open sfeer
  • je bent steeds welkom, zelfs voor een informele babbel, onze deur staat altijd open
  • we hebben een groot hart voor alle kinderen
  • klasdoorbrekende activiteiten (de oudsten helpen de jongsten lezen of spelen spelletjes samen met de kleuters)

een DYNAMISCHE school

• we zijn een school in beweging die deelneemt aan actuele, geëngageerde projecten (Warmste Week, Damiaanactie,…)
  • we bieden heel wat sportmogelijkheden – we beschikken over 2 turnzalen
  • onze gloednieuwe speelplaats biedt heel wat speelkansen voor jong en oud

Krullenbol

Dit schooljaar is er een nieuwe extra troef voor onze kleuterafdeling. We kozen voor de integratie van krullenbol. Krullenbol is een  methode die helpt voor optimale ondersteuning van voorbereidend schrijven voor onze jonge peuters en kleuters.